Egy éve vagyunk már itt Németorszàgban. A velovetour.hu blogunkban megjelent kalandjainkat Imre nagy örömünkre E-book-ba foglalta, így most egy helyen könnyen elérhetően olvashatjàtok leginkàbb az itteni Duna-szakasz környéki csavargásainkat.

A koronahelyzet miatt alaposan feltérképeztük az itteni àrtéri erdőket, a Donauradweget, csavarogtunk az Eurovelo 6-on, a Duna àttörésében, az Ős-Duna völgyében, a Duna-Majna csatornànàl és az Altmühltal csodàs mészkőszirtjei és lovagvàrjai között.

Feltérképeztük a bringautakat és a mindenféle klassz bringàslehetőséget, forgalmi megoldásokat és az itteni közlekedési szokàsokat, amit a nagy arànyú bringahasznàlat jellemez. Szàmunkra is érdekes egyben làtni az évünket, ahogy a téli-nyàri bringàzásaink hatására egyre otthonosabban mozgunk új környezetünkben.

Volt néhàny tovàbbi szuper montizásunk a Bajor Alpokban is, sőt egy bringaparkban is voltunk, ezekkel a sztorikkal még adós vagyok ugyan, de ez az év inkàbb a ‘Bleib daheim’ jegyében a közeli környezetünk felfedezéséről szólt. Fogadjàtok szeretettel!